Inchide

Simona Halep a ajuns acasă

Prima pagina Ştiri Simona Halep a ajuns acasă

Astazi ziua în care Simona Halep este declarată oficial Nr 1 mondial în clasamentul WTA a ajuns acasă.


In urma cu cateva momente Nr.1 mondial a ajuns pe aeroportul international  Henri Coanda din Bucuresti. Sportiva noastra a avut parte de o primire fastuoasa la aterizarea aeronavei .

Colegele de breasla au felicitat-o pe sportivă, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul „Henri Coanda”.

„Am vazut ca mai multe tenismene mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams. Mi-a scris pe Instagram si chiar m-a surprins si m-a bucurat foarte mult ca s-a gandit la mine” a declarat  Simona Halep.

La intrebarea adresata de jurnalisti aflati la fata locului despre cum e sa fi nr 1 mondial in ierarhia WTA sportiva a declarat „Este o onoarea sa fiu azi aici. Sunt emotionata. Va multumesc pentru primirea calduroasa. Vreau sa multumesc familiei, oamenilor cu care am lucrat si celor care ma sustin. Visul meu a devenit realitate. De acum inainte va fi si mai greu” .

Simona Halep le-a multumit  si celor care au ajutat la realizarea acestei reusite .

„Ii multumesc lui Darren, care a crezut mereu in mine, ca pot ajunge lider mondial. Ii multumesc domnului Tiriac, care a facut multe pentru mine, si doamnei Ruzici, care a facut multe pentru mine. Ii multumesc si lui Andrei Pavel. Inca mai am manseta lui, din 2008, de la Roland Garros. Era idolul meu”

La finalul conferintei de presa a fost intrebata ce va urma de acum incolo sportiva a delcarat ca se va axa pe un turneu de mare slam si faptul ca va dori sa fie cat mai mult timp  pe locul 1 in WTA .

Simona Halep va reveni pe teren la turneul compioanelor din Singapore .

 

1 0 0 0 0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *