Inchide

ROMÂNIA, pe primul loc în topul celor mai înspăimantătoare locuri din lume.

Prima pagina Despre Romania ROMÂNIA, pe primul loc în topul celor mai înspăimantătoare locuri din lume.

Un clasament cu cele mai infricosatoare locuri din lume a fost realizat de cei de la platforma social media 9GAG.com.


În acest clasament ţara noastră  se află pe primul loc datorită Păduri Hoia-Baciu , care este situată îm inima Ardealului , aproape de oraşul Cluj-Napoca , ea fiind declarată cel mai înspăimantător loc din  Romania şi din lume.

Pădurea Hoia – Baciu seamana foarte mult cu o locaţie din renumitul film Staker ( Călauza ) .

Locul si-a căpatat denumirea de Triunghiu Bermudelor de Romania.  Această zonă atrage anual mii de curioşi sau amatori de senzaţii tari.

De-a lungul timpului au fost scrise multe legende cu privire la padurea Hoia – Baciu , de la dispariţia unor persoane pană la apariţia extratereştrilor ,  lasand loc la o serie de speculaţii.

Din declaraţiile celor care au vizitat locul reies lucruri terifiante care provoacă fiori chiar si celor mai curajoşi .

În anul 1968 un clujean a fotografiat în Poiana Rotundă un OZN , aceste fotografii fiind printre puţinele de acest gen ( autentice ) , spun specialişti .

Pădurea Hoia- Baciu a adunat o arhivă impresionantă de fotografii ale fenomenelor , arhiva a fost realizată de către profesorul de biologie Alexandru Sift care a studiat fenomenele luminoase , magnetice şi radiologie ce au avut loc în padure.

La doar cateva zile după moartea profesorului o parte din arhivă a disparut misterios. După o amplă investigaţie s-a aflat ca , caţiva indivizi încă neidentificaţi au pus mana pe arhivă , si din care a reiesit că acestia au dus fotografiile la maculatră.

Fotografiile rămase in arhivă au fost publicate în cartea ” Fenomenele de la Padurea Hoia – Baciu ” de Adrian Patrut.

Fenomenele din padurea Hoia-Baciu au dus la aparitia multor legende urbane in zona Ardealului , multe persoane vizitand padurea in speranta ca vor reusi sa surprinda un astfel de fenomen.

 

0 0 0 0 0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *