Inchide

Aplicațiile Gmail și Inbox vor afișa adresele, numerele de telefon și contactele sub formă de link-uri

Prima pagina İnternet Aplicațiile Gmail și Inbox vor afișa adresele, numerele de telefon și contactele sub formă de link-uri

 

 

Compania  Google a anuntat  astăzi prin intermediul unei postări de pe blog despre noutățile pe care aplicațiile Gmail și Inbox le aduc de acum înainte. Este vorba despre funcția prin care numerele de telefon, contactele și adresele din mail-uri vor fi afișate sub formă de link. Pentru a beneficia de update nu trebuie să actualizați aplicația, ci doar să așteptați ca Google să o introducă și în regiunea voastră.

După cum bănuiți, rolul acestei funcții este aceea de a ne oferi un acces mai rapid la detaliile incluse în mail-uri. De exemplu vom putea da click pe numărul de telefon dintr-un mesaj pentru a-l apela sau salva în agendă, sau da click pe o adresă și astfel deschide locația cu pricina direct în Google Maps.

Atât utilizatorii de iOS, cât și cei de Android vor putea beneficia de acest feature care în unele situații se dovedește a fi foarte util. sursa https://www.mobilissimo.ro/aplicatii-telefoane/aplicatiile-gmail-si-inbox-vor-afisa-adresele-numerele-de-telefon-si-contactele-sub-forma-de-link-uri. 

 

0 0 0 0 0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *