Inchide

Xiaomi Mi Note 3, dezasamblat – ce ascunde noul best-buy Xiaomi la interior

Prima pagina Videoclipuri Xiaomi Mi Note 3, dezasamblat – ce ascunde noul best-buy Xiaomi la interior

 

Disponibil pentru aproximativ 350 euro, Xiaomi Mi Note 3 este un phablet cu design foarte atrăgător şi performanţe competitive, date de folosirea unui chipset Qualcomm din gama mid-range ajutat cu nu mai puţin de 6GB memorie RAM.

Camera frontală de 16MP este asistată cu tehnologie Adaptable AI Beautify, pentru retuşarea automată a portretelor obţinute. Dotările care îl deosebesc de un produs cu adevărat high-end sunt ecranul de 5.5” limitat la rezoluţie 1080p şi chipsetul Snapdragon 660, care deşi oferă un nivel de performanţă confortabil nu se poate ridica la nivelul unei soluţii de top, cum este Snapdragon 835.

Carcasa de 7.6 mm grosime este realizată pe un şasiu metalic, cu rol de rigidizare şi disipare cât mai uniformă a căldurii generate de componentele interne. Cu greutate de 163 grame, aceasta adăposteşte un acumulator 3500 mAh, fixat de şasiul metalic folosind adeziv.

Dezasamblarea carcasei prin extragerea panoului aplicat la partea din spate necesită unelte specializate, însă procedura nu ar trebui să pună probleme unui tehnician experimentat. Interiorul  ascunde componente modulare fixate cu şuruburi, uşor de extras şi înlocuit.

3 1 0 0 0 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *